10/03/2009

Fibit

Täna (laupäeval) ja homme (pühapäeval) võib Türnpu FMi kahte meelast raadiohäält kohata Viru keskuse 4. korrusel, kus mingi moeürituse raames toimub ka plaaditurg. Tegelikult võite te varrukast kinni haarata ning saiakesi ja kohvi tuua vaid ühele meist, kuigi plaatidega oleme esindatud nii mina kui ka Petseri päritolu diskor Laion. Lisaks meile kahele võite meie ühisest plaadikastist (see kleepekatega sinine) leida ka DJ Sudokukunni tümmiplaadikesi. Kokku kindlasti üle 150 plaadi. So, laupäeval kestab ostubakhanaalia 12-20 ja pühapäeval 13-18. Tulge läbi, tehke meile rõõmu ja ostke odavalt plaate! Minu plaatide hinnad algavad 5st kroonist, Kunnil on hunnik 10-krooniseid plaate, Kaupo kohta veel ei tea. Osa müügiplaate olen lisanud ka blogi plaadisekkarise. Kae perrä siit.

3 comments:

laion said...

Jesjes. Kinnitan fakti. Osad plaadid juba kohal. Inimesed askeldavad. 2h jäänud piduliku avamiseni. Viineripitsa ja mahl olid suurepärased.

Mati Uibo said...

a päris 150 plaati küll seal kastis ei paistnud olema :D Ostsin isegi mõned ja soovitan pühapäeval kõigil teistel sama teha.

Louie Gigolo said...

üle 150 plaadi on koos aedlaga. ma mõtlesin, et ta paneb oma plaadid ka sinna sinisesse kasti.