7/14/2008

Sõprade tegemised (eino tegelt reklaam)

Üle pika aja saab taas rääkida sõprade valmistatud helikonservidest. Hea on tõdeda, et maitsev sisu on ka korralikult kaanetatud - selle eest tasub tänada Erkin Antovit ja Martin Voltrit. Aitäh! Surun meelevaldselt kolm plaati ühte teemasse.

1. Kaupo - Õhtud (Laks Recordings)


Ei hakka siinkohal sõbrapoissi maha tegema, aga ütlen vihjamisi, et tegemist on meie suure lemmiku kuningas Theo Parrishi jälgedes eksleva tundeküllase diiphausselektroonikaga. Kärsitumad võivad helikatkeid kuulata ka Juno plaadipoe virtuaalriiulitelt. Elagu Detroit & kolm kuningat! Albumil on ka remiksid Aurult, Leinerilt ja Egobomberilt. Kokku 15 väänlevat.

2. Nemos - Ida Sinine (Nemos)

Haha, te võite ainult arvata, milline ümbris Nemose uuel EP-l on, sest see on lumivalge ja sümboliseerib hästi Nemose puhast muusikat. Nagu sätendavate lumekristallidega puhas valge lumi, mille kohal sinetab pilvitu taevas. See võrdlus on täpselt nagu atmosfääriline trumm ja bass - ilus, õhuline ja inimlikult siiras. Kuula ja loe rada7-st. Kokku 4 kõrvaharki: kaks uut lugu, regruuv Aural Imbalance´i palast "98 State" ja ristsuunaline tõlgendus Galaktlani loost "Axister".

3. OTK1 - Instrumentaal Eksperimentaal (Nemos)

OTK1 on Joel Tammik, kunagine Lu:ki bassimees (naljakas on seda fakti siinkohal mainida), elektrooniline vabakäigu krõbistaja ja mida kõike veel. Kuna ma pole jõudnud plaati veel kuulata, siis ei hakka suuri sõnu tegema, kuid ootused on suured, sest Nemos Musicu sügavamate helide väike universum peaks olema talle täpselt paras. Kuula ja loe rada7-st Kokku 4 pala.

Kahe viimase plaadi eest tahaks suured tänud öelda Ülarile, kelle idee mõlemad EP-d nummerdada väärib eraldi esiletoomist. Suured tänud teile kõigile ja edu!

No comments: