5/10/2008

Maailm on Lasnamäe


Mäletate filmist "Sügisball" seda nostalgilsit õhtulokaali "Miraaz"? See oli võimas 1980-ndate värk. Praegu on seal küll kohalike jõmmkärakate ja allilmategelaste kogunemiskoht, kes kutsuvad seda kohta hellitavalt "Palõtsi juures". Minge ja vaadake, mis seal Palõtsi juures toimub. Pärast võime Priisle turu taga tühermaal (mitte kuradi vabaplaneeringul eksole) ühed õlled teha ja kui käest ära kisub, siis Kelluka "motellis" oma õhtut jätkata. Mihkel oleks kindlasti käsi. See selleks. Neid Lasnamäe jutte on palju ja nendest seiklustest võiks lausa raamatu kirjutada.
Aga kujutage nüüd endale ette, kui "Miraazis" oleks Lasnamäe Sotsiaalkeskuse kollektiivi Priisle asemel esinenud kohalik pätibande GKROL Projekt. Ma kujutan ette, et "Maailm on Lasnamäe" ajal oleksid toolid ja klaasid lendama hakanud. Väga viis lugu! Märt Rannamäe saates oleksin ma selle looga tervitanud kõiki Lasnamäe inimesi, kes mind tunnevad.

GKROL Projekt - Maailm on Lasnamäe
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=158611415

Kui keegi teab vastust küsimusele, kas sellest tühermaal asuvast saastaaugust kala ka saab, siis oleks väga kena, kui te mind teavitaksite. Aitäh!

No comments: