8/06/2010

Blue Notes

Käisin Balti jaama turul, et leida võtit, mida ükski võtmetöökoda ei tee. Tänaseni olin kellavärgiprints 9. korrusel, kes sai välja ainult tangide abil. Nüüdsest on mul oma isiklik konks, mis kaalub umbes kakskümmend korda vähem kui tangid. Sain selle ühe kolamüüja käest, kes pakkus mulle lisaks ka pornoajakirju Sexer ja jootekolbi. Keeldusin viisakalt, kuid ostsin talt veel ühe viili, et oma konksu tuunida. Kõigepoest sain ka Harold Melvin & The Blue Notes´i albumi Reaching For The World, kust tahtsin panna pala, mida Youtube´is pole. Panen siis ühe teise kaunihäälse sulni soulika, mis selle sama albumi peal on. Teddy Pendergrassi mälestuseks või nii.

Harold Melvin & The Blue Notes - Stay Together


4 comments:

lly The Blunt said...

konkskäsi:)

kakuke said...

Mees, sa postid järjest plaate, mis mul riiulis! Aga see on hea pala jaaa.

Louie Gigolo said...

ma tean jah, et see "after you love me, why do you leave me" sul seal talvemiksis oli. aga hea muusika on ju universaalne. kahju, et sealt midagi muud head ei leidnud, aga see on koht millel peab silma peal hoidma.

martin said...

cool! vaatasin seda plaati seal poes ja mõtlesin, et selle ma ju jaanuaris helsingist ostsin. ise sain tol korral mööbeldajast singlina Stacy Lattisaw "Jump To The Beat". tahaks seda nüüd kuskil peol mängida :)
nende plaatide seas liigub mingit klassikalist souli küll. eelmise aasta lõpus sain ka kaks haruldasemat plaati: The Montclairs ja Natural Four.