8/30/2009

Want You Back

Edev plaadifirma Italians Do It Better andis välja Türnpu poiste suure lemmiku Nite Jeweli uue sinku Want You Back / All Out of Order. Esimest lugu saab täispikkuses kuulata siit, teise klippi aga siit. Koduste vahenditega tehtud lo-fi disco folk, mis on salvestatud kaheksarealisele kassettmakile. Ramona Gonzalez on ise öelnud: “Fuck an installation! I’m not a visual artist. I suck at this. I’m just going do music and sing over these songs.” Sarnasus psych-popi kunni Ariel Pinkiga on muidugi olemas, kuid Nite Jewel ei kõla nii primitiivselt ja ei lähe oma salvestamise eripäradega ekstreemsusteni. Hiljuti lugesin ühte Gonzalezega tehtud intervjuud, kus ta siiski tunnistas, et Ariel Pink on tema suur eeskuju ja just see veidrik oli üks põhjus, miks ta otsustas New Yorgist LAsse kolida.

Lisaks uuele plaadile on saadaval ka kõikvõimalikku nänni, näiteks särke ja riidest (plaadi)kotte. LA ekstsentrikud tulevad septembris ka Soome, 24. septembril on kontsert Turkus ja 25. septembril Helsingis Korjaamos (vaata siia), kuhu meil on plaanis ka minna. Ma loodan, et kõik läheb hästi ja meil õnnestub disco vabameelsest vaimust vaevatud ning kaheksakümnendate pop-katsetustes karastunud magamistoa disco kuninganna etteastest osa saada.

Muide, tulin just Haapsalust. Päris tore nädalavahetus oli, praegu on aga Lasnamäel ideaalne vikerkaar ning kõlaritest kostab Mike & Brenda Sutton - Don´t Let Go Of Me.

8 comments:

Louie Gigolo said...

nänn on ikka glass candy oma. vabandused!

sancho said...

Muide, ostsin täna päeviku ja avastan et 25'ndal on kolmnulli nimepäev ka. Party up! See sinku tundub ka päris alright olevat.

Louie Gigolo said...

peaks kolmnulli ka moosima, et ta kaasa tuleks. usun, et võib lahe peoke tulla.

Mati Uibo said...

tulengi just helsinkist praegu. kõik paistab Ramona tulekuks valmis olevat seal. Mulle see out of order loo ülepeksev vokaal ei meeldi, aga muidu on ok pala, teine lugu on aga täitsa hea kohe. näis näis, tahaks tulla küll tegelt tantsule.

Louie Gigolo said...

jajah, meil laevuke ju ootab.

Mati Uibo said...

muide. koos nite jeweliga astuvad üles ka kaks soome kohaliku tegijat. essa on Dinosauruxia. Paar pala mule päris meeldisid sealt. Muusikalt segu nite jewelist, björkist ja aurust. Laulab seal Maria Tasula, kes kõlab nagu Maria Rahula.

Aga see teine... See teine... Nightsatan. No ma ei tea :) Lasermetalit.

sancho said...

Tundub, et tegu Heliori kõige popima postiga :)

Louie Gigolo said...

olgem ausad, tegemist on siiski triloogiga, aga põhimõtteliselt küll. teist kohta hoiab selles arvestuses lugu dam funkist "Dam is the man!" (6 heietust), kolmandat jagavad "Moodsa aja vähem moodsad lood ehk postmodernistlik ajukepp" ja pisut teenimatult, kuid siiski "Tartus on palju teismelisi rebaseid" (mõlemad 4 heietust).