8/01/2009

Louie Gigolo says: RELAX FRANKIE!


Meie kõigi suur sõber elumees ja seelikukütt Louie Gigolo jõudis tagasi Itaalia elumerelainetest ning soovib nüüd oma uued oskused käiku lasta. Külmrelvad, blenderid, lüsergiinhape, dietüülamiid ning kontratseptiivid. Anname Louiele võimaluse: get to work playboy!

LIVE! TALLINN DAGGERS http://www.myspace.com/tallinndaggers

Tallinn Daggers ei saabunud kodumaisele helimaastikule pelgalt selleks, et mõnd udupeent nišši ajada, vaid sel eesmärgil, et lõigata heliviile siit ja sealt ning kombineerida midagi löövat ja mitmekülgset popmeloodiatest ning haaravatest biitidest.

DJ! ZACK MORRIS

Chicago, Detroit, happeline ja aluseline.

LOUIE GIGOLO

Intiimne, reserveeritud ning maniakaalne, toob Kuu ja Päikese Maale.

Genialistide Klubi, Tartu
14-08-09
75/50
Flaier: vaata siit

1969. aastal tähistas suurem seltskond noori Ameerikas põllu peal esimest armastuse suve, protesteerides sõja ning ebaõigluse vastu ning ühtlasi tänades liberaliseeruvat maailmat lüsergiinhappe dietüülamiidi ning kontratseptiivide kasutuselevõtu eest. 20 aastat hiljem, perioodil ’88-’89, võtsid noored Inglismaal 60ndatel vabanenud, kuid õhku rippuma jäänud energia üles ja viisid endaga kaasa tuhandesse värvidesse rüütatud laohoonetest klubidesse, sünnitades tekkinud liikumisega peaaegu kogemata acid house’i, “Smiley” logo ning Ray-Ban’i prilliraamid, pannes nii aluse teisele armastuse suvele. Reedel, 14. augustil 2009, 20 aastat pärast viimati mainitud perioodi, toimub Tartus kolmanda armastuse suve pidulik tähistamine, kus võetakse viimase poolsajandi jooksul tehtu ja nähtu ning sulatatakse kombinatsiooniks, mille puhul on keeruline tuimaks ja tundetuks jääda.

1 comment:

pussu said...

tulge peole onjä.