7/17/2009

kange kohvi janu

Kuigi tavaliselt pressiteateid siin lehel ei edastata, teeme täna hommikuse leitsaku puhul erandi. Hannes Praks annab teada:

Juba mitmeid aastaid omas raskesti määratletavas taktimõõdus tuksunud kohviradio.com (www.kohviradio.com) saab tänasest uhiuue ja lopsaka välimuse. Märgataval kohal on isegi los cojones. Kuub on uus, aga säiluvad kõik raadio „tuntud" ja „armastatud" funktsioonid nagu lugude, saadete ja mixteipide interaktiivne striimimine ja allalaadimine. Ja kui juba vanade asjadega üllatamiseks läks - raadiot saab ka endiselt kuulata.

Kõige põhjalikumalt on uuendatud foorumit. Uues lahenduses on eriti mugav lisada postitustesse kõigi tuntumate videosaitide materjali, pildi ja helifaile. Uue saidi disaini autor on Jan Tomson. Programmeerisid ja testisid põrandaalused IT-visionäärid Ander ja Taavi.

Värske kujunduse puhul premeerib kohviradio.com kõiki oma kuulajaid, jagades välja ansambel UNI paljukiidetud ja 2 korda ilmunud albumi Kosmikud. Et see aga siiski veel kõigi huvilisteni jõudnud pole - albumi koos kujundusega saab alla laadida siit: http://www.kohviradio.com/uni/

Disainivärskenduse pidustused kulmineeruvad aga laupäeval murufestivalil Plink-Plonk, kus enamik kohviradio.com seltskonnast passib Bling-Plongi nimelises beduiinitelgis.

Nimed ja lineup on järgmine:

14.00 - Hannes ja Galaktlan
15.30 - Snafu ja Errrki
17.00 - Kreck ja Viljar Külvipind
18.30 - Raadio Kohila
20.00 - Estrada ja Priit Pallasma
21.30 - The Birchess

Lisaks telgist voolavale tummisele muusikalainele paisatakse sealsamas letile ka värske kohviradio.com t-särgi seeria. Autoreid, mudeleid, lõikeid ja värve on tõesti rohkelt.

Kohtumisteni!

Kohviradio.com

No comments: