10/30/2009

Will You Be There When I Need You?

Vikter Duplaix - City Spirits (King Britt's Scuba Trip)

Ajatu küsimus see hõllanduse küsimus eksole. Loen taas Gabriel García Márquezi "Sada aastat üksildust". Ime pole midagi erilist.

Paar uudist kah. Rush Hour rereliisib Moodymanni semu Rick Wilhite´i legendaarse Godson EP, mille peal on ka pala nimega "Dreams Of Yesterday", mis on läbi aegade üks minu suuremaid diiphausi lemmikuid. Minu teada kasutab ta siin loos ka ühte Prince´i käiku. Puritaanidele muidugi ei meeldi see repressimise teema, aga vaesel ajal abiks ikka. Vaatasin just, et discogsis müüdi esimest pressi kõige odavamalt 55 euroga. Sama plaadifirma on aga juba välja andnud Daniel Wangi kogumiku The Best Of Balihu 1993-2008, mis on saadaval nii topelt CDkogumikuna kui ka vinüüli kujul. Seal on näiteks pala nimega Warped (originaal on teadagi see). Vana motomeeste saund, Aprilia tiimist mõistagi. Väsimatu klubikultuuri koleduste vastu võitleja Wang käis alles möödunud aastal Eestis, mängis UpUpis, kus keegi külastajatest veel ühe grammari laualt maha tõmbas. Uhhuhh. Ta on lahe kuju ja hea dj, aga tookord oli suht igav pidu. Aga ma mäletan, et mingi italo loo järgi tantsisin küll, kuigi pole enam aastaid suurem asi tantsulõvi. 2004. aastal mängis ta vist ühel aastavahetuse peol Tallinnas, aga seal ma ei käinud.

3 comments:

Mati Uibo said...

see godson on üks tuusemaid plaate jah. ja (pole küll selle plaadi peal vist) ricki loost good kiss ron trenti versioon on ka üks diibi hausi esikümne palu mu jaoks. huvitav, miks rick on ülejäänud kolmetooli meestele nii palju varju jäänud?

Louie Gigolo said...

see good kiss oli selle teise godsoni peal. hea lugu jah. teised 3chairsi nimed ikka hirmkõvad: dixon, pittman, parrish, bell, aga wilhite on neist kõige vähem asju välja andnud. äkki seetõttu? ja võib-olla talle meeldibki koostööd rohkem teha (rotating assembly nt). ja oma plaadifirmat tal kah pole :) a sa küsi parem talt ise...

DJ Sudokukunn said...

Kui mälu ei peta, siis Wang käis nende kahe korra vahel ka Kinomajas, mäletan ainult seda et tossu oli eriti palju.